•• Parketvloerrenovatie van hoge kwaliteit ••

contact

 

Reparatie beschadigde houten vloerpanelen

Deze referentie betreft een waterschade aan de Eiken visgraat parketvloer. Nadat de klant opdracht had gekregen van de verzekering om via een goed en gespecialiseerd bedrijf de visgraat vloer te laten herstellen, hebben onze vloerspecialisten eerst het natte gedeelte er z.s.m. verwijderd en na droging nieuwe Eiken visgraat panelen gelegd. Daarna is de gehele Eiken visgraat parketvloer geschuurd en afgewerkt met een matte lakafwerking.

Referenties

Reparatie houten vloer / parketvloer

Nadat de openhaard door de klant was verwijderd hebben onze vloerspecialisten van Parketvloerrenovatie de bestaande houten vloer / parketvloer aangeheeld. Daarna is de houten vloer / parketvloer geschuurd en opnieuw afgewerkt in onze lakafwerking. Weer een mooi eindresultaat en te vreden klant!

Door leggen van parketvloer

Door het verwijderen van een kast hebben de parketteurs van Parketvloerrenovatie een aantal oude parketstroken verwijderd en vervangen voor nieuwe parketstroken. Daarna is deze parketvloer plaatselijk afgewerkt met Hardwaxolie.

 

Aanhelen van Eiken visgraat parketvloer.

Door het verwijderen van een openhaard hebben de parketteurs van Parketvloerrenovatie een aantal Eiken visgraat parketpanelen, Wenge bies en Eiken sluitfriezen verwijderd. Daarna zijn er nieuwe Eiken visgraat parketpanelen aangeheeld aan het bestaande parket. Om een mooi eindresultaat te krijgen is de gehele Eiken visgraat parketvloer geschuurd en opnieuw afgewerkt met onze Hardwaxolie. Zo is het verschil tussen bestaand en nieuw Eiken parket niet meer te onderscheiden!

Repareren van Eiken visgraat parketvloer.

In een woning hebben de vakparketteurs van Parketvloerrenovatie beschadigde visgraat parketpanelen verwijderd en vervangen voor nieuwe Eiken visgraat parket panelen. Daarna is de gehele Eiken visgraat parketvloer geschuurd en afgewerkt met onze Hardwaxolie.

 

Schadeherstel van Eiken parketvloer.

Door een lekkende vaatwasser is er waterschade ontstaan aan de Eiken parketvloer in de keuken. De door het water aangetaste ondervloer en Eiken parketpanelen hebben de specialisten van Parketvloerrenovatie verwijderd en vervangen voor nieuwe Eiken parketstroken in wisselende breedtes. De gehele Eiken parketvloer in de keuken is daarna geschuurd en afgewerkt met ons laksysteem in matte lak. Oud en nieuw parket zijn nagenoeg niet meer te onderscheiden.

Offerte aanvragen

Voordelen van Parketvloerrenovatie.nl

  • Beste prijs- kwaliteitsverhouding
  • Hoogwaardige milieuvriendelijke materialen
  • Stofvrij schuren
  • Al ruim 25 jaar ervaring
  • Vakbekwame parketspecialisten 

 

Schuren houtenvloer